Den liflige musik

Strauss forside 2

Den liflige musik, Richard Strauss som komponist og undersåt

(Gyldendal 3. juni 2014)

Anmeldelser

★★★★★ 5 stjerner hos Søren Schauser i Berlingske: “Der er ikke noget at  komme efter. Intet svagt punkt i det faglige. Ingen slinger i det stilistiske. Humorister vil elske forfatterens svaghed for menneskelige dårskaber og det sublimt platte.”

★★★★★ 5 stjerner hos dansk operakritiks nestor, John Christiansen, på hans blog: “Masser af viden og en mængde inspiration i en let læst tekst.”

★★★★★ 5 stjerner hos Jens Henneberg i Nordjyske (ikke online): “Denne biografi er det bedste og mest nuancerede, jeg har læst om Richard Strauss.”

♥ ♥ ♥ ♥ 4 hjerter hos Thomas Michelsen i Politiken: “Set gennem Levinsens optik er det en fortælling om at turde insistere på personlig frihed. Han skriver godt og får de gode historier med i farten, og når de levinsenske husguder – fra Glenn Gould til Bob Dylan – inddrages, kender man forfatteren på travet. Et rask trav, der sikrer overblik og rider på en venlig, men meningsfuld tolkning af en komponist og hans værk.”

★★★★ 4 stjerner hos Michael Møller i Morgenavisen Jyllands-Posten (kun online mod betaling): “En informativ og underholdende introduktion til Richard Strauss’ enorme livsværk og en effektiv appetitvækker til flere af komponistens mindre kendte værker. En kærkommen dansksproget gave til musikinteresserede.”

Peter Nielsen i Information: “Det er godt, at vi med Levinsens Den liflige musik endelig får en grundig og fyldig bog om Strauss på dansk.”

Peter Dürrfeld i Kristeligt Dagblad (kun online mod betaling): “Der er rigtig meget at komme efter … Det tankevækkende er i det hele taget bogens styrke.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s